Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПІСНЯ «СМІЛА ЗВИТЯЖНА» СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ ГІМНУ СМІЛИ
З нагоди відзначення Дня міста та за ініціативи Смілянської міської ради було оголошено відкритий конкурс на написання Гімну Сміли. У конкурсі взяли участь місцеві музиканти та автори віршів. Рішенням конкурсної комісії переможцем визнано проект пісні-славня, автором тексту та музики якого стала Людмила Хавренок.

Загалом на конкурс було подано 14 робіт, 8 з них були оформлені відповідно до вимог. Усі 8 проектів гімну були представлені на урочистостях до Дня міста:

«Сміла, ти в нашому серці». Слова Олександра Вівчарика, музика Володимира Голубничого. Виконав – народний аматорський гурт козацької пісні «Заграва».

«Пісня про Смілу». Слова і музика Сергія Зайцева. Виконав – народний аматорський ансамбль естрадної пісні «Колорит».

«Гімн Сміли». Слова Миколи Горбатенка, музика Геннадія Сьомченка. Виконала вихованка дитячої школи мистецтв Аліна Хлівна.

«Гімн місту Сміла». Слова і музика Андрія Білявцева. Виконав дитячий ансамбль «Забава» дитячої школи мистецтв, соліст – Андрій Білявцев.

«Сміла». Слова – Тетяни Шугар-Благодарної, музика Станіслава Кравченка. Виконав Станіслав Кравченко.

«Пісня про Смілу». Слова Наталії Маслюк, музика Олександра Тищенка. Виконав – вокальний жіночий ансамбль «Вербиченька» Будинку культури імені Т. Шевченка.

«Гімн міста Сміли». Слова Юрія Боєва. Виконав вокальний дует міського Будинку культури – Діна Осадча та Марини Даниленко.

Пісня-переможець – «Сміла звитяжна». Слова і музика Людмили Хавренок. Виконав творчий колектив «Родовід» клубу мікрорайону Гречківка.
Авторів слів та музики нагородили дипломами лауреатів. На даний час очікується затвердження Гімну Сміли на сесії міської ради.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]