Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Почалось знесення зруйнованих ракетним ударом будинків

Зранку 3 січня у Гречківці працює важка техніка. Наразі 8 будинків визначені під знесення. За тиждень буде повністю зачищена територія від залишків зруйнованих споруд. Будівельки вже починають складати кошториси по відбудові кожного житлового будинку. Яким будинок був, в таких межах його будуть і споруджувати. Всі надвірні і господарські споруди допоможемо власникам занести через Дію у програму єВідновлення. На їх будівництво сміляни отримають кошти із держбюджету.

Деревина, плівка і шифер надаються в усі домоволодіння, що потребують відновлення. Більше 30-ти дахів вже перекрито. Загалом 100 домоволодінь визначені як пошкоджені. Наразі одночасно 12 бригад працює над відновленням дахів. Крім смілян допомагають люди із Степанківської ОТГ, Корсунь-Шевченківської ОТГ, Черкаського району та релігійні організації. За це їм щира подяка. Волонтери взялись за відновлення вікон у будинках, де їх повибивало вибуховою хвилею. Вже проводять заміри, визначають потреби.

Гаряче харчування всім, хто працює на ремонтних та демонтажних роботах, взялись забезпечувати освітяни Сміли. Кожного дня різні заклади освіти розгортають свою польову кухню.

На завтра збираємо сесію Смілянської міської ради. З резервного фонду бюджету Сміли виділимо 10 млн грн на закупівлю будівельних матеріалів для ремонту будинків мешканців Гречківки. 

Працюємо, ремонтуємо, відбудовуємо!
Випробування роблять нас сильнішими!

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]