Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПРОТЯГОМ ГОДИНИ РОЗШУКАЛИ ДВОХ ДІТЕЙ, ЯКІ ПІШЛИ З ДОМУ
Діти пішли з дому й нічого нікому не сказали з дорослих. Батьки забили на сполох, бо хвилювалися за життя своїх чад. Малолітніх знайшли поліцейські та повернули їх додому.

6-річна дівчинка вийшла з квартири та пішла вулицею Шевченка. В якому напрямку — ніхто не бачив. Коли батьки помітили відсутність дитини, одразу зателефонували до поліції. Правоохоронці почали пошуки дитини. Знайшли малолітню на дитячому майданчику у центральному парку, де вона гралася.

Інший випадок трапився з 10-річним хлопчиком. На вулиці Івана Гонти на нього насварилися сусіди. Образившись, хлопець пішов у невідомому напрямку та не відповідав на дзвінки батьків, коли ті почали самостійні пошуки. Рідні хвилювалися аби з сином нічого не трапилося та звернулися до правоохоронців. Слідчо-оперативній групі вдалося зв’язатися з малолітнім. Після розмови з поліцейськими він сам повернувся додому.

У обох випадках поліцейські провели з сім’ями профілактичну бесіду. Пояснили малим уманчанам, до чого можуть привести такі необдумані вчинки.

– Якщо ви бачите на вулицях малолітніх дітей без нагляду дорослих, поцікавтеся куди вони прямують та зателефонуйте на оперативну лінію “102”, – закликають правоохоронці.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]