Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Політичні Інтриги Сміли
Дождалися учора сесію міської зради! Мер Цибко таки зібрав депутатів докупи. Проявив терпіння. Чи хитрість. Чи дипломатичність. Змусив депутатиків шевелитися. І куди вони дінуться якщо люди вже готові бити їм вгодовані мордяки. Проблеми з водою і теплом, грошей немає пора кричати «караул». І звати президента Зеленського «розрулити» ситуацію. А мер не такий уже й простак виявився. Лавірує між Фредом і Хоменком, збиває депутатів у свою більшість. Що Рома для нього, що Фред одна банда. Цибку довелося учора зустрічатися з багатьма депутатами, щоб домовитися перед сесією.
Ох і Цибко! Обманув усіх. Зібрав павуків в одній банці, змусив проголосувати потрібні рішення. Меру похєр оті хитрожопі хлопці, йому потрібна вся влада. А для того Льоша не полінився побалакати і з людьми Роми, і з людьми Фреда. На самого фреда Льоха «забив болт», і розмовляти не хоче.
І все наче нормально пішло, та тормознулися вони на водоканалі. З четвертого разу проголосували. Отут і собака зарита! Цибку треба срочно цю проблему закрити, але дехто не хоче поспішати. Інтриганів у міській зраді вистачає, хочуть піаритися на людях. А ще ці хитруни торгуються з Цибком. Є за що торгуватися! Посади, бюджетні грошики, та земелька.
Ах як хочеться Хоменку бути потрібним Цибку! Щоб мер шагу не ступив без Роми. І більшість у раді міській Хоменко прагне свою зробити. Це ж саме хоче пройдоха Фред. І мер теж хоче свою більшість. Тому й депутатики сьогодні продаються нєхіло. Торгуються суки.
А Льоша ні під кого лягати не хоче. І Рому слухає до пори до часу. Тому той замутив одну інтригу кулуарну. З водоканалом. Поки тварі торгувалися, Сміла могла без води залишитися! За день до сесії Хоменко розподілив ролі своїм депутатським шавкам. За наказом Роми учора не голосували Петя Абажей, який уже перекинувся до Хоменка, Володька Салов, Андрюха Старіков, Валєра Трусов, Оля Дериземля та Слава Перемей. Сам Рома голосував за водоканал, щоб ніхто його не запідозрив в афері. Не голосували й деякі федоренківські депутати.
Та більшість проголосувала за водоканал. Інакше люди б їх розірвали – якби воду відключили. Мудаки, гризіться між собою хоч поубивайте одне одного, але щось для смілян робіть. Обламалося Ромі, бо на проблемах з водой можна шантажувати і Цибка, і Фреда. По теплу швидко проголосували, бо на вулиці не холодно. А без води і ні туди і ні сюди. Повна жопа!
Та все нормально. Льоша, так держать! А потім на сесії грошики хворим людям давали. Кому 10 чи 20 тисяч гривень, а кому 2-4 тисячі. Що за херня така? Якщо депутатам чи їх родичам то десять тисяч, а простому смертному дві тисячі.
А ігри кулуарні, а договорняки в раді, мама не горюй! Знову за дєнєжну посаду торгується Валєра Тригубов. Цей хєр уже встиг побувати посрєдніком між Хоменком та Фредом. Два павуки вирішили домовитися. А Тригубов пообіцяв Ромі голос свого підопічного депутата Абажея. І ще кількох депутатиків від Фреда відірвати. І смиренно попросив собі должность директора КП «Смілатеплоенерго». Там де Голуб сидів. І зарплата там тисяч 15 чи 17. І напрягаться не треба.
Договорняки такі – учора Рома запропонував Фреду не голосувати за водоканал. А за це Хоменко віддасть частину голосів Фреду, коли той захоче зняти Цибка з посади. Мутка зовсім непонятна, та все може бути в нашій Смілі.
І як завжди усіх провела хитрожопа Таня Карло. Наша манюня вибила собі на школу майже сто тисяч гривень. Ну куди їй стільки? Молодець, прогнеться під любу владу – під Льошу, під Рому, під Фреда лягала. Льошу наша Таня бортонула з приміщенням регбійного клубу. Просто тупо розірвала договір оренди. Думала, що Цибку каюк а він взяв і повернувся в Смілу. Нічого, Льоша цей їй обов’язково згадає.
На днях мер знову збирається зібрати сесію. У заступники Цибка по ЖКХ хочуть провести Павла Іщенка. Другана колишнього мера Решетняка та бувшого головного бухгалтера довбаного «Енергоінвеста». Красота!

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]