Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПРИВІТАЛИ СМІЛЯНСЬКОГО ВЕСЛУВАЛЬНИКА, ТРИРАЗОВОГО ЧЕМПІОНА СВІТУ АРТЕМА НАУМЕНКА
Нещодавно у Смілу із перемогою на чемпіонаті світу з «Драгонботу» (каное на 20 чоловік) повернувся 17-річний веслувальник Артем Науменко. Хлопець виступав у складі збірної України, став тричі золотим призером і нині є наймолодшим у Смілі чемпіоном такого рівня у своєму виді спорту. Привітати із перемогою молодого веслувальника та його тренерів, які допомогли хлопцю на шляху до великого спорту, у малій залі Будинку рад зібралися секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Людмила Осейко, керуючий справами Олександр Головченко, керівництво районної ради, місцеві ЗМІ.

Артем розповів про підготовку до чемпіонату світу, який проводився у місті Дивон-ле-Бен, у Франції та трішки про себе. Розпочав займатися спортом з 14 років. 2 роки тренувався у Смілі, займаючись у ДЮСШ “Локомотив” та ДЮСШ “Олімп” отримав базову підготовку. Ще півроку потому Артем став тренуватися у Харківському спортивному інтернаті. На чемпіонаті з “Драгонботу” змагалися 20 кращих команд з усього світу. Найсильнішими суперниками стали веслувальники з Тайланду, Китаю та Канади, однак українці змогли вибороти перемогу.

Присутні цікавилися секретом молодого, у свої роки вже досить успішного спортсмена. «Є люди талановиті. Такі, як каже мій тренер у Харкові, швидко «закінчуються», а є люди наполегливі, які вчаться та постійно працюють.

Перемога просто так ніколи не дається, на неї треба працювати і працювати», – відповів Артем Науменко та побажав смілянським спортсменам терпіння та наполегливості, бо лише такий шлях веде до перемог. Спортсмену та його тренерам і помічникам керівники міста побажали і надалі підкорювати спортивні вершини, досягати усіх поставлених цілей, вручили пам’ятні подарунки та на згадку зробили колективне фото із нашою смілянською гордістю.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
24.04.2024, 14:56
За апеляцією прокурора грабіжника, який напав на літнього чоловіка, засуджено до реальної міри покарання
24.04.2024, 14:54
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
24.04.2024, 14:43
Українців закликали до заощадження електроенергії

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]