Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Про стан освоєння бюджетних коштів
Закінчується рік календарний, а ,отже, разом з ним і бюджетний. Тож на скільки освоєнні кошти із районного та державного бюджетів розпочали оглядати голова районної ради Грошев В.В. та заступник голови райдержадміністрації Глізнєцов С.В.

 4 грудня із робочим візитом відвідали об’єкти комунальної власності на територіях Санжариської та Попівської сільських рад.

У Санжариській сільській раді в порівнянні з минулим роком помітні покрокові поліпшення у сільському клубі: замінено на енергоефективні вікна у залі, нещодавно перекрили дах, що протікав, наразі завершується штукатурка відновленої стіни. На майбутнє можна планувати внутрішній ремонт зали, яка не використовувалась майже десять років через аварійний стан. Для місцевої школи за кошти районного бюджету закуплено нову електроплиту. Персонал задоволений обновкою та дякують за забезпечення відповідних умов функціонування харчоблоку.

У дошкільному навчальному закладі "Дзвіночок" сільський голова Черненко Ю.В. показав утеплені стіни закладу. Завдяки цьому зовні він має сучасний вигляд, а у приміщенні стало значно тепліше . На весь опалювальний період заклад забезпечено дровами, придбано мікрохвильову піч, пральну машинку, електроплиту та холодильник. Все це стало можливим завдяки злагодженій роботі усіх гілок влади: районної , сільської, народного депутата Рудика С.Я., приватних підприємців та громаді села.

У Попівському навчальному закладі «Росинка» цьогоріч було відремонтовано дах над робочою частиною. Потребують заміни віконні блоки у іншій частині приміщення, яка підлягає ремонту.

У Попівській загальноосвітній школі наразі завершується заміна котлів, які вже відслужили свій термін, на новий більш потужний . Також у закладі замінено вікна на енергозберігаючі.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]