Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА АВТОДОРОЗІ Н-16 ЗОЛОТОНОША-ЧЕРКАСИ-СМІЛА-УМАНЬ
Продовжується поточний середній ремонт об’їзду міста Шпола на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 106+000 – км 111+000. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.

Наразі тривають роботи із демонтажу старого асфальтобетонного покриття – проводиться фрезерування і вспушування старого асфальтобетонного покриття на цій ділянці автодороги, а також влаштування дренажних воронок.

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт. Об’їзд міста Шпола на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань було збудовано у 1994 році. І з того часу, через постійне недофінансування автодорожньої галузі, капітальний ремонт цієї ділянки автодороги не проводився.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

А також закликає водіїв будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди! Будьте уважними та взаємоввічливими.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]