Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Проект «Твоя успішна кар'єра»
Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр (далі - ЧОМРЦ) в партнерстві з експертною організацією Центр «Розвиток КСВ», Фондом ООН у галузі народонаселення та за підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують для молоді Черкащини проект «Твоя успішна кар'єра».
Проект «Твоя успішна кар'єра» - це безкоштовна, обласна тренінгова програма для молоді, що передбачає здобуття молоддю знань щодо планування кар'єри, пошуку роботи, формування критичного мислення та soft skills.
Проект відбуватиметься в два етапи:
І етап (червень - до закінчення карантину): серія онлайн-зустрічей з успішними представниками різних професій (блогерка, SMM-менеджерка, фотографиня, фокусник, підприємець, власниця модельного агентства, івент-менеджерка, молодіжний працівник) паралельно з реєстрацією на проект. Усі вебінари будуть збережені в IGTV на офіційній сторінці молодіжного центру в «Instagram».
ІІ етап  (кінець червня - початок  липня): 6  інтерактивних занять з інтегрованим відео-курсом лекцій від провідних компаній, практичними майстер-класами, креативними челенджами та вправами на формування 10 навичок майбутнього.
Заняття відбуватимуться за темами: планування кар'єри та прийняття рішень; пошук роботи та критичне мислення; співбесіда та ведення переговорів; тайм-менеджмент та work-life balance; управління проектами та креативність; ефективна презентація.
Проект включає роботу з унікальними посібниками та брошурами з планування кар'єри; унікальним відео-курсом лекцій від відомих компаній, серед яких: Метінвест, Укртелеком, Watsons, lifecell, Укренерго, Аперкон, UKRSIBBANK, Райффайзен Банк Аваль; практичні майстер-класи від місцевих HR-менеджерів та фахівців з різних сфер; креативні челенджі та вправи на формування навичок; екскурсії в організації з можливістю потрапити на стажування.
На фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.
Під час проведення заходів учасники будуть забезпечені:
  • харчуванням під час занять;
  • роздатковими матеріалами;
  • канцтоварами;
  • сертифікатами;
  • заохочувальними подарунками.
Участь у проекті безкоштовна. Реєстрація триватиме до 19 червня 2020 р. Далі відбудеться етап відбору найбільш вмотивованих учасників, які продовжать навчання в офлайн-форматі.
Розпочинаємо проект «Твоя успішна кар'єра» з онлайн-зустрічі з Нікою Усмановою - досвідченою мандрівницею, яка відвідала понад 20 країн світу і зараз проживає в США. Ніка була однією із перших волонтерок у Молодіжному ресурсному центрі.
Реєстраційна форма для участі в проекті: https://bit.iy/your_career_mrc
Просимо Вас повідомити про бажання взяти участь у проекті на нашу електронну адресу 2302@ckocz.gov.ua до 19 червня 2020 р.

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]