Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПРОКУРАТУРА ЗВЕРНУЛАСЯ ДО СУДУ ЩОДО ДОГОВОРУ НА РЕМОНТ МАНЕЖУ ТА БЛАГОУСТРОЮ СТАДІОНУ У СМІЛІ

Прокуратура захистила інтереси держави в суді апеляційної інстанції в справі про визнання недійсними результатів відкритих торгів і договору на проведення капітального ремонту будівлі легкоатлетичного манежу та благоустрою території стадіону в Смілі на 5,5 млн грн.

Раніше Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області виявлено невідповідність тендерної пропозиції переможця торгів вимогам документації замовника. Зокрема, переможець не підтвердив, що має досвід виконання аналогічних договорів, також була неузгодженість даних локальних кошторисів, наданих у складі тендерної пропозиції ФОП з обсягами, визначеними замовником.

Для попередження нераціонального використання коштів бюджету та недопущення спричинення істотної шкоди інтересам держави, прокуратура звернулася до суду з позовом.

Спочатку Господарський суд Черкаської області позов прокуратури залишив без розгляду, але за скаргою прокурора суд апеляційної інстанції таке судове рішення скасував.

Наразі розгляд позову прокурора щодо захисту загальних інтересів територіальної громади буде продовжено в місцевому господарському суді, повідомили у Черкаській обласній прокуратурі.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]