Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини
Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. На засіданні комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням, жити в родині, отримувати любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.

  В ході обговорення питання доцільності постановки та перебування дітей на обліку дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, взяття їх під соціальний супровід, детально вивчалися всі аспекти забезпечення їх соціально-правового захисту.

 Членами комісії прийнято рішення, направлене на подолання батьками складних життєвих обставин. Також розглянуто низку питань щодо захисту житлових та майнових прав дітей.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Глізнецов зазначив: «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Саме тому райдержадміністрація сьогодні докладає максимум зусиль для послідовного підвищення якості профілактичних заходів, направлених на їх захист. Необхідно чітко дотримуватись вимог законодавства, зокрема щойно затвердженої постанови Кабінету Міністрів України від 03 жовтня 2018 року № 800 «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю».

З метою координації дій по захисту прав дітей заплановано найближчим часом провести навчання з суб’єктами виявлення та соціального захисту дітей району (органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, закладами та установами району) на предмет їх взаємодії під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров’ю.

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]