Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Різдвяні вітання у клубах ветеранів
Як завжди новорічні свята у клубах та любительських об’єднаннях району пройшли весело та насичено. Ветерани завзято готувалися, зустрічали рік Жовтої Земляної Свині, співали пісень разом із Дідом Морозом, отримували подарунки та навіть водили хороводи.

 Тож і різдвяне свято у них пройшло не менш насичено. Адже саме Різдво Христове вважається одним з найбільших християнських свят, бо цього дня сталася велика подія – народження Ісуса Христа у Віфлиємі. Всі православні віряни переконані, що Спаситель був посланий Богом на землю задля спокутування гріхів і спасіння людства. Тож не дивно, що обряди та традиції цього свята існували в народі споконвіку.

Зокрема, коляда – це дуже гарний звичай бажати один одному і господарям щастя, здоров’я, многих літ і всіляких статків у хаті і в родині. І, мабуть, немає такої людини, яка б не відзначала це свято. Тож і члени клубів та любительських об’єднань не залишилися осторонь.

Так, у клубах «Берегиня» та «Ми іще молоді» с.Макіївки соціальний працівник Людмила Крамар залучила до святкувань не лише членів клубів ветеранів, а й працівників сільського будинку культури. З веселою колядою вони пройшли селом від хати до хати та привітали ветеранів з Різдвом.

Члени любительського об’єднання «Горлиця» с.В.Яблунівка також згадали найкращі народні традиції та разом із соціальним працівником Галиною Кулик організували традиційні вітання для односельців. Гучні колядки осяяли село своєю щирою радістю та наповнили день особливим світлом Різдва.

Різдвяні дні насичені дивом і особливою силою, а тому усі побажання цього дня повинні обов’язково здійснитися. Тож є надія, що цей рік принесе мир і спокій в нашу державу, а ще здоров’я і добробут у кожну родину.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]