Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Роботи вихованців гуртка «М’яка іграшка» займають перші місця у Всеукраїнських конкурсах
Третій рік у Центрі дитячої та юнацької творчості Смілянської районної ради працює гурток «М’яка іграшка» при Малостаросільській ЗОШ I-II ступенів.
 Саморобна іграшка – це втілення дитячої фантазії, її прояв у формі, оздобленні, характері та у грі з нею. Тож діти дуже люблять цей гурток. Його досвідчений керівник - Любов Василівна Олійник - має 34 роки педагогічного стажу, вчить дітей роботі з різними тканинами, зокрема, фетром, капроном, джинсом, а також із дротовим каркасом, оволодінням ручними швами та способами оздоблення. Вона подає основи знань про іграшку, починаючи від найпершої простої іграшки-жованки до складних народних іграшок з текстилю, глини, соломи і т.ін.

Діти вчаться виготовляти іграшки для лялькового театру, м’які іграшки, з клаптикової пластики. Велика увага приділяється вивченню національного костюму, оволодінню техніками в’язання гачком, трикотажем, шовком.

Завдяки плідній роботі та невичерпній творчості керівника гуртка і вихованців, вироби гуртківців високо оцінюють на різноманітних конкурсах. Вихованці вже мають високі досягнення: м’які іграшки та роботи неодноразово займали перші місця у Черкаській області і другі місця у Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція», перше місце в обласному етапі конкурсу «Люби і знай наш край» та інших творчих змаганнях.
Надалі у них – ще багато цікавих виробів та яскравих перемог.

  Центр дитячої та юнацької творчості Смілянської районної ради

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]