Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
РОТМІСТРІВСЬКА ГРОМАДА ТЕПЕР МАЄ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА
У рамках реформування Національної поліції України, яке стартувало навесні 2019 року, в Україні триває заміна дільничних поліцейських в СТГ на офіцерів громад. Тодішній Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков декларував, що поліцейські офіцери громад працюватимуть у 30 тис. населених пунктів у сільській місцевості, де проживає близько 28 млн осіб.

Тож уже в 2020 році Черкаська область третьою в Україні отримала поліцейських офіцерів громад.

На початку цього року і Ротмістрівська СТГ отримала власного поліцейського офіцера - за кошти місцевого бюджету придбала службовий поліцейський автомобіль та обладнала дільницю.

"Завдяки органам місцевого самоврядування нашому поліцейському громади створено належні умови для комфортного несення служби. А для того, щоб він був мобільним і своєчасно реагував на виклики, ми вручили йому ключі від службового автомобіля Renault Duster, укомплектували дільницю комп'ютером, принтером, меблями, іншими речами, які стануть в нагоді поліцейському в разі необхідності надати термінову допомогу людям", - коментує сільський голова Володимир Ховайба.

Участь у проекті дозволить співробітнику превенції знаходитись у постійному контакті з населенням та ефективно реагувати на всі події, що трапляються на території обслуговування. Це допоможе дільничному постійно знаходитись на території обслуговування, проводити системну профілактику злочинів та оперативно реагувати на звернення, бути більше підзвітним громаді та її населенню.
Громада знайшла можливість надати поліцейському техніку та обладнати всім необхідним його робоче місце - зараз воно знаходиться у приміщенні Ротмістрівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (вул. Стельмащука, 2).

Тож нині територію СТГ обслуговує поліцейський офіцер громади, капітан поліції Олександр Валерійович ПЕТРЕНКО. До його функцій входить профілактична робота з дорослими місцевими жителями та молоддю, контроль за особами, що знаходяться під адміністративним наглядом, розкриття злочинів кримінального характеру та складання адміністративних матеріалів.

Прийом громадян Ротмістрівської СТГ із питань правоохоронної діяльності здійснюється кожного вівторка з 09. 00 по 11.00 год.

Із приводу консультацій, написання заяв та отримання допомоги поліцейського офіцера громади можна звертатися за телефоном 0 (63) 194 99 18.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]