Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Рух автотранспорту по мосту через Дніпро здійснюється без світлофорного регулювання
З червня 2018 року на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 рух автотранспорту здійснюється вже без світлофорного регулювання, а світлофори – демонтовано.

В той же час на мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, підрядна організація закінчує проведення ремонтних робіт.

Наразі на мосту через Дніпро повністю завершено роботи із влаштування металевого оцинкованого бар’єрного огородження, закінчено бетонування тротуару, влаштовано нове сучасне енергозберігаюче освітлення над проїзною частиною мосту.

Працівники підрядної організації закінчують роботи із монтажу нового металевого оцинкованого перильного огородження з боку залізничного мосту, а також – ремонт оглядових риштувань та підпорних частин під мостом. Незабаром на мосту буде влаштовано розмітку проїжджої частини та встановлено нові дорожні знаки. Роботи із проведення ремонтних робіт на мосту через Дніпро на автодорозі Н-16 планується завершити наприкінці червня 2018 року.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів. Будьте уважні та обережні.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]