Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СБУ затримала учасників злочинного угруповання, які тероризували громадян на Черкащині
Служба безпеки України блокувала діяльність злочинного угруповання та чиновника, які залякували і тероризували громадян на території регіону.
За даними слідства, посадовець одного із міжрайонних відділів ДВС Головного управління юстиції у Черкаській області спільно з кримінальниками, під приводом повернення штучного боргу, «вибивали» гроші з місцевого мешканця. У разі несплати вони погрожували вчинити насильство та фізичну розправу.
Співробітники СБУ також встановили, що за подібною «схемою» зловмисники вимагали від декількох громадян від 2,5 до 5 тисяч доларів США неіснуючих боргів.
У ході спецоперації із залученням бійців ЦСО «А» правоохоронці затримали двох зловмисників в одному із районних центрів Черкащини під час одержання грошей від потерпілого.
У ході обшуків за місцями проживання та в авто учасників злочинного угруповання виявлено велику суму грошей, одержаних від злочинної діяльності.
У межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру.
Спецоперація із викриття і блокування протиправної діяльності проводилась спільно з працівниками Нацполіції під процесуальним керівництвом Звенигородської окружної прокуратури.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]