Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Шкільна бібліотека за здоровий спосіб життя
Зміцнення здоров’я дітей є однією з актуальних проблем нашого суспільства. Швидкі темпи зростання захворюваності учнів, недотримання гігієни, погане харчування, що призводить до дефіциту мікроелементів і вітамінів, тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв, токсичних і наркотичних речовин, складна екологічна ситуація, потребують посиленої роботи у навчальних закладах щодо формування в учнів навичок здорового способу життя.

 Упродовж жовтня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 проходитиме Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

 Для учнів 1-2 класів уже проведено урок–екскурсію по сторінках книги «Я обираю здоров’я»; у 3-4 класах - годину спілкування «Що впливає на здоров’я», яка завершилася вікториною «Що я знаю про здоровий спосіб життя».

 Для школярів середньої ланки пройшла тематична лінійка за участю лекторської групи «Юні читачі». Діти, на прикладах головних героїв відомих літературних творів, зокрема: «Тореадори з Васюківки» (В.Нестайко), «Срібні ковзани» (М.Додж), «Флейта для чемпіона» (В.Медведєв), розповідали про те, як необхідно берегти своє здоров’я.

Варто відзначити, що активна участь у Всеукраїнському місячнику «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя» сприятиме консолідації зусиль педагогічного та учнівського колективів у справі зміцнення здоров’я, профілактики хвороб, забезпечення гармонійного розвитку кожного школяра.

С.Л.Куценко,
бібліотекар школи №6


 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]