Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«Сміла Енергоінвест» обіцяє смілянам безкоштовні лічильники
110 лічильників тепла встановлять в будинках смілян до кінця 2017 року. Роботи безкоштовно проведе підприємство «Сміла Енергоінвест» у межах власної інвестиційної програми. Близько 70% лічильників встановлять уже до початку нового опалювального сезону.

 Виконуючи свої зобов’язання перед містом ми вже придбали 110 лічильників, які до кінця поточного року встановимо на смілянські багатоповерхівки, - коментує директор ТОВ «Сміла Енергоінвест» Володимир Сарнацький. - Будинкові лічильники дають можливість оцінити скільки реально тепла споживає будинок. З його появою мешканці платять не за квадратні метри опалювальної площі, а за використані гігакалорії енергії. А облік – це перший крок до економії тепла.


Зауважимо, що процедура встановлення лічильників є обов’язковою після прийняття Верховною Радою Закону «Про комерційний облік комунальних послуг». Проте сам лічильник тепло не економить, тож після його встановлення необхідно провести ще низку енергозберігаючих заходів - утеплити фасади, під’їзди, дахи та підвали будинків, поміняти вікна та двері на енергозберігаючі, а головне - утеплити трубопроводи.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]