Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«СМІЛАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ПЕРЕВІРЯТЬ ЧЕРЕЗ ВИСОКІ ТАРИФИ
21 підприємство ТКЕ, зокрема, і «Смілатеплокомуненерго», буде перевірено Держаудитслужбою на відповідність тарифоутворення для населення.
На цьому на селекторній нараді з регіонами щодо підготовки до опалювального сезону наголосив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє «Урядовий портал».
«Наше завдання перевірити ефективність тарифів, встановлених підприємствами ТКЕ на місцях. В більшості випадків, вони є необґрунтованими і не відповідають дійсності. В цей перелік потрапили підприємства, які мають найвищий тариф — від 1800 до 2300 грн за 1 Гкал. Зокрема, місто Барвінкове у Харківській області – 2276 грн за 1Гкал, Вінницяоблтеплоенерго, Володимир-Волинськтеплокомуненерго, Смілатеплокомуненерго й інші. Практично у всіх областях є такі міста», - наголосив Геннадій Зубко.
Він підкреслив, що всі з розумінням мають поставитись до цього питання.
«Задекларована підприємствами ТКЕ ефективність має бути підтверджена документально», - зазначив Геннадій Зубко.
До речі, Геннадій Зубко в інтерв’ю ІА «Укрінформ» розповів, що вже підготовлено закон про державний нагляд за дотриманням виконання законодавства України місцевим самоврядуванням.
«У ньому також прописані стандарти, які стосуються, зокрема захисту прав і свобод громадян. Бо ж у нас бувають випадки, коли місцеве самоврядування наче б нічого не порушує – воно просто бездіяльне. Як, наприклад, у Смілі в Черкаській області – коли вони там в опалювальний сезон розмірковували, як запустити обладнання й опалення – замість того, щоб просто забезпечити людей якісною послугою з теплопостачання», – наголосив Геннадій Зубко.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]