Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Сміляни користуються відео вакансіями під час пошуку роботи

Фахівці відділу кадрів Локомотивного депо ім. Т.Шевченка та Смілянського міськрайонного центру зайнятості тривалий час співпрацюють. Так, у травні 2019 року спеціалісти центру зайнятості підготували відео вакансію про пошук слюсарів з ремонту рухомого складу. Її розмістили на YouTube-каналі та Facebook-сторінці Черкаської обласної служби зайнятості. Ця вакансія набрала понад 400 переглядів на Facebook-сторінці Смілянського міськрайонного центру зайнятості.

Валентина Третяк – помічниця начальника з кадрових питань виробничого підрозділу служби локомотивного господарства Локомотивне депо ім.Т.Шевченка Регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця»: «Під час співбесіди виявилося, що багато кандидатів дізналися про роботу саме завдяки відео вакансії у соціальних мережах. Це була не просто відео вакансія, а іміджевий сюжет про історію, діяльність та переваги роботи саме на нашому підприємстві.»
Відеовакансія

Олександр Біленко – провідний інженер із комп’ютерних систем Смілянського міськрайонного центру зайнятості коментує: «Періодично ми готуємо такі відео вакансії. Складаємо матеріали з отриманої від роботодавця інформації. Колективно обговорюємо креативні рішення. Це все робимо для того, щоб якомога швидше знайти потрібних фахівців».

Тетяна Сумська, директорка  Смілянського міськрайонного центру зайнятості, резюмує: «Смілянський міськрайонний центр зайнятості запрошує до активної співпраці шукачів роботи та роботодавців. Ми намагаємося максимально діджиталізувати процес пошуку фахівців та роботи для якомога швидшого результату. Слідкуйте за нашими новинами, свіжими вакансіями та резюме.»

Нагадуємо, що зараз триває опитування роботодавців щодо затребуваних професій у 2020 році на сайті Державної служби зайнятості. Запрошуємо Вас взяти участь в анкетуванні!

Інформація Смілянського міськрайонного центру зайнятості

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]