Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНИ НАПИСАЛИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА ЗЕЛЕНСЬКОГО І ВИСЛОВИЛИ СВІЙ ПРОТЕСТ (ФОТО, ВІДЕО)

Минулої п’ятниці активні сміляни збиралися на народне віче у центрі міста біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, а в неділю там же провели акцію «Ні капітуляції!».
Результатом зібрання й обговорення нинішньої політичної ситуації в країні і подій на Сході стало підписання листа-звернення до Президента України Володимира Зеленського, до міського голови, депутатів міської та районної рад.
У листі йдеться про те, що сміляни, які підписались, виступають категорично проти капітуляційного курсу щодо територій Донецької та Луганської областей. Містяни проти виборів на окупованих територіях та проти амністії терористів ОРДЛО.
Підписанти цього звернення вимагають, щоб міський голова і депутати теж розглянули й проголосували за аналогічного листа-звернення до керівника держави.
Активну участь в акції «Ні капітуляції!» взяли члени ГО «Територія Гідності», партії «Собода», громадські організації ветеранів АТО і учасників бойових дій в АТО, віряни ПЦУ на чолі з військовим капеланом отцем Михайлом Шевчуком та інші свідомі громадяни.

 

2019 10 07 zystrich1


Проте голова громадської організації ветеранів АТО Черкаської області «Справедливість» Олександр Байда акцентував, що ця акція не проти Зеленського і не за підтримку Порошенка. Це зібрання за відстоювання інтересів України, для захисту територіальної цілісності нашої держави, для підтримки бійців на Сході. Це народний спротив.
Відео виступу Олександра Байди можна подивитись на каналі Сміла.ua:



Дуже мудро окреслив постійну проблему політичних негараздів в Україні голова ГО «Територія Гідності» Анатолій Терещенко. Висловив свої погляди і молодий політичний діяч і націоналіст Максима Сорочана:

Молода громадська активістка Ольга Мельник, лідер ГО «Хвиля» вважає, що першопричиною проблем в Україні є нехтування українською мовою:




Як завжди, мудрим і розважливим був отець Михайло:

Палкий і справедливий виступ громадської активістки Наталії Мотуз:

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]