Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНИ ВИСТУПИЛИ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ КОЛЕКТИВІВ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПРОСВІТИ «ЗЕМЛЯ – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»
Щоб привернути увагу людей до екологічних проблем в школах міста створені екологічні гуртки, екобригади, проводяться акції на захист природи. 27 березня екологічна бригада «ОБЕРІГ» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 вперше взяла участь у ХVІІ обласному конкурсі колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», який відбувся в Черкаському екологічному центрі.

Команду м. Сміли представляли учні 8 –х класів у складі: Бондар Наталії, Вовк Ірини, Мексименко Даші, Миколенко Маші, Карпенко Саші, Ходак Даніїла, керівник команди вчитель біології Салтикова Олена Володимирівна. Серед 10 команд – учасників смілянська команда вразила присутніх душевним виступом, оригінальністю, звернувши увагу на проблеми екології України, світу та рідного краю. А через екологічний флешмоб учні закликали до практичних дій, які людям потрібно робити заради збереження природи Землі. Учні своїми емоціями передали ту небезпеку, яка нависла над нашою планетою і були переконливі в тому, що все залежить від нас, людей.

Екологічна бригада отримала диплом учасника конкурсу та подарунки від екологічної організації, а найголовніше позитивні емоції та задоволення від конкурсу, інформує методист природничих дисциплін Людмила Івченко у мережі Facebook.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]