Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Сміляни здивовані і обурені ремонтом провулку Шкільного
Фотографії відремонтованого провулку Шкільний, який проходить у центрі міста біля Будинку рад та веде до НВК “Ліцей-ЗОШ “Лідер”( в минулому ЗОШ № 5) виклали на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook” сміляни здивовані якістю ремонту і зовнішнім виглядом провулку.

 Про те, що на даному провулку збираються відремонтувати дорожнє покриття, розширити паркову та пішохідну доріжку, що знаходиться поряд повідомлялося минулого тижня на офіційному сайті міської ради. Тоді ж тут розпочалися і ремонтні роботи. На провулку зняли верхній шар асфальту, засипали відсів та прийняли бетонні бардюри.

Цього тижня розпочали стелити асфальт. Смілянки Роксолана Крамаренко, Наталія Якушенко та ще кілька осіб виставили в соціальній мережі фото із відремонтованого провулку, де на світлинах видно як “гарно” постелений асфальт, адже місцями він просто нагадує відірване полотно. Такий ремонт смілянка і громадська активістка Наталія Якушенко назвала: “Гарно. Стильно. Креативно”.

Чи залишиться і надалі провулок у такому вигляді чи, можливо, організація, яка виконувала роботи доведе розпочате до кінця, адже вулиця в самісінькому центрі Сміли повинна мати естетичний і красивий вигляд наразі не відомо.

Фото: Роксолана Крамаренко

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]