Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ПРОДОВЖУЄ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ
07 лютого 2018 року в приміщенні Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області відбулась чергова зустріч з людьми перед пенсійного віку в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера».

 Основним завданням роботи з майбутніми пенсіонерами являється підготовка необхідних документів для призначення пенсій та правова оцінка наявних документів. Така перевірка документів дозволить вчасно виявити та усунути недоліки в документах.

 Цього разу «Школу майбутнього пенсіонера» відвідали 3 особи, які набудуть права виходу на пенсію найближчим часом. Під час зустрічі головним спеціалістом відділу обслуговування громадян Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Ангеліною Мамаєнко було роз’яснено порядок оформлення необхідних документів та ознайомлено із змінами у пенсійному законодавстві з січня 2018 року. Також повідомила, що отримати інформацію з питань пенсійного забезпечення можна на веб-порталі Пенсійного фонду. Було роздано анкети для реєстрації та роз’яснено порядок реєстрації на ньому для отримання доступу до персональних даних в особистому кабінеті.

Прес-центр ПФУ
 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]