Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ СЕКРЕТАРІ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ ПРОЙШЛИ ПІДГОТОВКУ У НАЦІОНАЛЬНІЙ ШКОЛІ СУДДІВ УКРАЇНИ
У Києві Національна школа суддів України проводила підготовку секретарів судового засідання окружних та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва. Участь у підготовці взяли й представниці Смілянського міськрайонного суду Черкаської області – секретарі судового засідання Лариса Бойко та Марія Харченко.

Програма підготовки включала наступні теми: методики спілкування з відвідувачами та шляхи уникнення вибіркового чи нерівного ставлення до окремих громадян; методику роботи секретаря судового засідання з матеріалами судових справ та процесуальні засади їх діяльності, використання технічних засобів у роботі суду та фіксацію судового процесу за допомогою технічних засобів, у тому числі під час проведення відеоконференції; кадрові питання та особливості посадового статусу секретарів судового засідання; нові аспекти порядку прийому та звільнення з посад державної служби, оцінювання персоналу тощо.

Секретарі судового засідання отримали нові знання, які будуть допомагати їм у щоденній роботі. Адже надання якісних судових послуг – це запорука підвищення довіри до судової влади, інформують у Смілянському міськрайонному суді.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]