Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ СТУДЕНТИ ПОКАЗАЛИ КРАСУ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ НА СВЯТІ «ШАНУЙ РІДНЕ СЛОВО»
Напередодні Міжнародного дня мови у Смілянському коледжі харчових технологій провели декілька заходів: гру-квест «Знавець рідної мови» та конкурс письменників-початківців «Перші проби пера» та свято рідної мови «Шануй рідне слово». У святі взяли участь студенти груп ВХК17, МД/ОРГ17, ОМР17.

Ведучі Олещенко Альона та Трамбовецький Артем (група ВХК17), згадали про важливість мови в житті людини, про потребу берегти й послуговуватися рідною мовою. Однак, скільки б не говорили про красу мови, найкраще вона представлена в ліриці. Читці-декламатори – Товстоп’ят Ірина, Приходько Юлія, (група ВХК17), Біленко Анастасія, Бачмага Анастасія, (група МД/ОРГ17), Касян Софія, (група ОМР17) допомогли відчути мелодійність, виразність, поетичність української мови.

Прочитавши гуморески, студенти групи ОМР17 Моцар Олег та Мачулка Ярослав довели, що рідною мовою можна й влучно пожартувати.

Несподіваним сюрпризом стала інсценізація бувальщини про кому у виконанні студентів Трохименко Ірини, Біленко Анастасії, Логи Богдана та Власова Миколи (група МД/ОРГ17).

Сподіваємося, що молодь плекатиме й спілкуватиметься українською мовою не тільки у цей день, але й повсякчас і у всіх сферах своєї діяльності.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]