Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянські ветерани побували на екскурсії у Верховній Раді
1 липня смілянські ветерани на запрошення народного депутата Сергія Рудика побували у Верховній Раді.

- У 2015-му році започаткував традицію – запрошувати творчі колективи, громадські організації та представників місцевого самоврядування на екскурсію до Верховної Ради.
За 4 роки, на моє запрошення, тут вже побували практично всі сільські голови, голови ОТГ, депутати багатьох місцевих рад, школярі, вчителі, люди з інвалідністю, - розповів народний депутат.


Цього разу його гостями стали ветерани праці зі Сміли, Кам’янки та Черкаського району, активісти Смілянської міської організації ветеранів, учасники ветеранського хору, голови ветеранських організацій підприємств, квартальних комітетів.

- Ви би бачили, як у людей, які мають за своїми плечима великий професійний і життєвий досвід, горіли очі. І це не дивно, адже майже ніхто із присутніх за все життя тут жодного разу не був. Сподіваюся, що екскурсія від мене надовго запам’ятається нашим почесним гостям. Хто де сидить, як голосує, де їдять депутати і де ховаються від пильних прицілів фотокамер – таке вони ніде не прочитають, – зазначив Сергій Рудик.


Як розповів голова Смілянської міської та районної організації ветеранів Микола Якушенко, ветерани щиро вдячні народному депутатові за організацію поїздки.

- Враження незабутні. Звісно, було цікаво дізнатися історію будівлі головного законодавчого органу України, подивитися, де працюють депутати. Ну і сам прийом був чудовий. Сергій Ярославович особисто нас усюди провів. Загалом я не знаю іншої людини, яка б з такою теплотою і повагою ставилася до нас, ветеранів, як Сергій Рудик. Я не пам’ятаю випадку, коли б ми до нього звернулися і він нам не допоміг: чи то організувати якусь поїздку, чи профінансувати проведення заходу, чи придбати подарунок на ювілей ветерану. Я взагалі дивуюся, як у нього на все вистачає часу. Коли не подзвоню, він завжди приїде і допоможе. Одним словом, добра, порядна людина. Таким і має бути справжній народний депутат. Ми всі його підтримуємо, - зазначив Микола Трохимович.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]