Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ ВОЇНИ-АФГАНЦІ ВЛАШТУВАЛИ У МІКРОРАЙОНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ
Благодійність для підтримки захисників. Щоб надихнути та спонукати смілян до благодійності активісти, волонтери, артисти проводять різноманітні заходи. Одними із постійних артистів, які проводять благодійні концерти є ВІА “Дозор”, у якому виступають ветерани війни в Афганістані.

 До Дня Конституції у мікрорайоні Богдана Хмельницького вокально-інструментальний ансамбль “Дозор” влаштував благодійний концерт. На подвір’ї будинку №74 на вулиці Богдана Кармелюка зібралися мешканці 53-го мікрорайону.

Ініціатором проведення благодійного заходу саме у мікрорайоні Богдана Хмельницького став один із артистів вокально-інструментального ансамблю, Ігор Кривонос. Чоловік, проживає в одній із багатоповерхівок. Звернувся до голови ОСББ “Вулик” Наталії Хомяк і запропонував провести такий захід та отримав підтримку. Наталія Анатоліївна зазначає, люди скучили за концертами, яких у Смілі проводиться не так багато, тому ідею запросили мешканців на концерт прямо на подвір’ї, охоче підтримала. І справді, у День Конституції на подвір’ї будинку зібралося чимало глядачів. Діти, дорослі, молодь та люди старшого віку із задоволенням слухали пісні під живу музику, у спеціальну скриньку могли кинути кошти, зробити свій посильний внесок для підтримки бійців, що у зоні ООС.

Кошти артисти збирали для розвідників із 53 батальйону. Там служить і наш земляк із позивним Абар, розповідає голова смілянської Спілки ветеранів війни в Афганістані Ігор Діденко. Зібрані кошти спрямують на закупівлю того, що просили захисники.

– Хлопці попросили води питної, деякі речі особистої гігієни. З водою проблеми, бо стоять у такому місці, де її фактично нема. Загалом, такі благодійні концерти будемо і надалі проводити. Якщо є небайдужі люди, які готові допомогти нам у зборі коштів, ми також з свого боку готові відгукуватися на їх пропозиції, виступити, зазначив Ігор Діденко.

Смілянські ветерани Афганістану відомі своїми благодійними справами. Вони часто проводять виступають на площі біля вокзалу та біля центрального ринку. І щоразу – це благодійні концерти, збір коштів для захисників, які зараз у зоні ООС (операції об’єднаних сил, колишня АТО).

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]