Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянський комбінат «Дніпро» впроваджує енергоощадні технології
Підприємства Держрезерву продовжують активно працювати над запровадженням енергоефективних технологій. Одним к найактивніших в даному напрямку є ДО «Комбінат «Дніпро» (входить в систему держрезерву України) у Смілі

 Про це повідомляють у прес-службі Держрезерву, пише "Діловий регіон"

 Важливим кроком до комплексного переходу комбінату на енергоефективні технології, за словами генерального директора ДО «Комбінат «Дніпро» Наталії Матусевич, стало проходження тренінгового курсу в рамках проекту UNIDO «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлювальної енергії в малих та середніх підприємствах України».

За словами інженера комбінату О. Власенка, отримані в ході тренінгу знання – це фундамент, що дозволить вже в найближчому майбутньому підприємству стати більш конкурентоспроможним, при цьому сформувати комплексний підхід в питаннях зниження викидів вуглекислого газу та покращення стану довкілля.

«Сьогодні комбінат активно працює в напрямку енергоефективності. Ми розуміємо, що комплексно запровадивши технології енергозбереження, нам швидше вдасться досягти поставленої мети – вивести підприємство на самоокупність та відмовитись від бюджетного фінансування. Показово, що і як в питаннях енергоефективності, так і у відмові від фінансування державою Держрезерв серед усіх державних структур тримає першість. На разі, робота триває, завдань безліч, і найнагальніше з них – капітальний ремонт дахів зберігальних потужностей комбінату», - резюмувала генеральний директор ДО «Комбінат «Дніпро» Наталія Матусевич.


Нагадаємо, раніше ДО «Комбінат «Дніпро» повідомляло про ефект від перших впроваджених енергоефективних заходів на підприємстві. Тоді заміна вікон, дверей на металопластикові, зниження рівня стелі, застосування теплоізолюючих матеріалів, укладання «теплої підлоги» та заміна звичайних ламп на LED освітлення дозволило заощадити понад 20% витрат на енергоносії.

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]