Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянський міськрайонний центр зайнятості інформує
Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання послуг громадянам та роботодавцям.

 У 2018 році державною службою зайнятості введено в експлуатацію новий веб-сайт «Єдине соціальне середовище».

Однією з переваг нового сайту є електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, доступність до яких не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а й з мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

«Електронний кабінет роботодавця» – це сервіс з використанням сучасних інформаційно-консультаційних технологій зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу на відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії з роботодавцями зі службою зайнятості.

У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В «Електронному кабінеті роботодавця» передбачена можливість подання звітів за формою «3-ПН» «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», у тому числі і уточнювальних, в онлайн-режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням фахівцем центру зайнятості в базу вакансій ЄІАС тощо.

Тому пропонуємо скористатися даною можливістю використання електронних кабінетів та оцінити їх переваги в роботі.

За детальною інформацією щодо послідовності реєстрації та авторизації на веб-сайті служби зайнятості www.dcz.gov.ua звертатися до фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Смілянського МРЦЗ.

За інформацією Смілянського міськрайонного центру зайнятості

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]