Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Stop «М.С.Л.»: Національні Дружини Черкащини продовжують боротьбу із виразками суспільства
Певно, кожен черкащанин звернув увагу на те, що місто заполонили нелегальні гральні заклади. Національні Дружини спільно з активістами Національного Корпусу, раніше влаштовували рейди проти різних гральних закладів, тепер на черзі так званий оператор державних лотерей «М.С.Л.».

 Неповнолітнім активістом було здійснено контрольну оплату ігрового часу через касу грального закладу, та зафіксовано це на відео. Цікаво також те, що адміністрація закладу жодним чином не протидіяла неповнолітній особі, натомість – пропонувала каву та попільничку. На місце події представники Національних Дружин викликали поліцію, надавши усі свідчення та докази, після чого заклад було закрито та опломбовано.

 Нагадаємо, що 15 травня 2017 року Президент України своїм указом ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». У цьому списку, зокрема, під №96 фігурує лотерейний оператор «М.С.Л.» як юридична особа, яка «несе загрозу територіальній цілісності, національним інтересам України, а також сприяє діяльності терористичних організацій на окупованих територіях».

 Згідно указу, щодо «М.С.Л» застосовуються наступні обмежувальні заходи:
1) блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися, належним їй майном;
2) заборона на виведення капіталу;
3) припинення виконання економічних і фінансових зобов'язань;
4) призупинення видачі дозволів, ліцензій на ввезення в Україну з іншої держави або вивезення з України валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими резидентами інших держав;
5) заборона здійснення НБУ реєстрації учасника міжнародної платіжної системи, платіжною організацією якої є резидент іноземної держави.

Варто додати, що головним акціонером лотерейного оператора «М.С.Л.», що має в Україні близько 2000 відділень і отримує колосальні прибутки, є компанія «Альфа-груп», очолювана російським олігархом. Гроші, зароблені в Україні, «Альфа-груп» виводить у Росію, де їх використовують, зокрема, для фінансування армії РФ і терористів, які вбивають українців, анексували Крим і окупували частину Донбасу.

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]