Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СТРАТЕГІЯ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ДІЇ
"Національний Корпус" та "Національні Дружини" м. Умань провели зустріч історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з деканом Карасевичем А.О. , працівником лабораторії «Відродження нації» Макаренко О.М. , з головою осередка Ткаченко Владиславом та активістами з питань співробітництва у галузі патріотичного і національного виховання.

 Під час зустрічі з студентами історичного факультету було продемонстровано зразки зброї (автомати, гранатомет, пістолет Макарова, гранати, штик-ніж), які сьогодні перебувають на озброєні українського війська на Сході. Були показані приклади надання первинної медичної допомоги у бойових умовах, вміння користуватися джгутом для первинної зупинки кровотечі перед госпіталізацією. Гості розповіли про героїчні приклади служіння народу України українських вояків в умовах агресії Росії і окупації нею Криму, частини Луганської і Донецьких областей. Студенти-історики, майбутні державотворці і захисники України поставили гостям низку запитань і отримали кваліфіковану відповідь. Зустріч проходила у доброзичливій обстановці і взаємоповазі.

Особливо сподобалася глядачам патріотична кінострічка «Рух», яка навела на роздуми про нестабільність світу, в якому ми сьогодні живемо. Всі присутні ніби побували в окопах жорстокої війни і протягнули руку допомоги тим воякам, які захищають нашу незалежність.

Патріотична година промайнула непомітно. Всі були переконані, що подібні діалоги потрібні, бо тільки так ми зможемо знайти спільні шляхи до нашої єдності і відстояти свою незалежність і свободу. На закінчення зустрічі голова Національного корпусу м. Умань Ткаченко Владислав подякував декану історичного факультету Карасевичу А. О. В свою чергу, з перспективою на подальше співробітництво у плані національно-патріотичного виховання молоді.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]