Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Свято весни, музики і кохання в Смілянському коледжі
З метою виховання студентської молоді на кращих зразках національної культури, забезпечення їх активної участі у гуртках художньої самодіяльності, виявлення та підтримки талантів і обдарувань 21 квітня у актовій залі Смілянського коледжу харчових технологій відбулося щорічне свято «Студентська весна» - звітний концерт юних талантів - солістів вокальної студії «Шанс».

 Приємно, коли мистецтво плекає у молодих душах любов до України, рідної землі, краю, в якому зростають. Безцінним є те, що кожен учасник на сцені ділився частинкою своєї душі з глядачами. Із великим задоволенням була прийнята присутніми вся концертна програма, сценарій якої було розроблено саме студентом групи МД15 Владиславом Чирвою, який виконував і авторські пісні.

Високим рівнем творчої майстерності відзначилися виконавці, які лише перший рік навчаються у коледжі та займаються у студії «Шанс»: Олена Олещенко - гр. ВХК17, Влада Величко – гр. МД17, Ірина Горобець – гр. ОРГ17, Георгій Чігінцев – гр. ПСК17. Незабутнім був і виступ нашої танцювальної зіркової пари Романа Шпильового та Аліни Симеренко – гр. ОКС17.

Багато позитивних емоцій подарували студенти Анастасія Зубкова – гр. МД16, Назар Щербак – гр. ОМР14 та Максим Кушнір – гр. ПСК16.

Неповторними та чарівними, як завжди, були студенти – вокалісти: Марина Вороніна - гр. ОРГ16, Альона Сакун – гр. ВХК15, Зоряна Потилко – гр. ВХК16, Іван Теліженко – гр. ОКС14, Андрій Білоус – гр. ОКС14.

Музичним керівником Оленою Коваль проведена колосальна робота як з вибору репертуару для вокалістів, так і творчої, креативної постановки номерів та загалом всієї концертної програми.

Подивитися на свято прийшло чимало гостей: батьків, учнів шкіл, що завітали на День відкритих дверей до коледжу, викладачів та студентів. Усі щедро нагороджували артистів гучними оплесками та щиро дякували за гарну організацію та подаровані хвилини піднесеного настрою.

Звітний концерт вкотре став стимулом для розвитку талантів, обдарувань, виявом художніх творчих здібностей студентів, а також сприяв залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті коледжу.

Прес-центр коледжу


 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]