Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ТЕПЕР У СМІЛІ ДВА СЕКРЕТАРІ МІСЬКОЇ РАДИ
Вчора відбулося закрите засідання виконавчого комітету міської ради, на якому в основному розглядали питання служби у справах дітей.
Але перед початком засідання, за традицією, намагалися з’ясувати, хто у нашому місті зараз секретар міської ради? Хто повинен бути присутній на засіданні виконкому?
Одночасно і депутат, і член виконкому Віктор Федоренко прочитав рішення суду та озвучив власну трактовку. Він вважає, що 28 лютого 2020 року Черкаський окружний адміністративний суд розглянув справу за його позовом до міського голови Олексія Цибка та вирішив: адміністративний позов В.А.Федоренка задовольнити частково. Стягнути з бюджету Смілянської міської ради на користь В.А. Федоренка заробітну плату у розмірі 200 тисяч 142 грн. Та стягнути внесенні ним судові витрати – це майже 800 грн.
У задоволенні інших вимог – відмовити.
Віктор Федоренко запитував: по якому праву зараз на посаді секретаря знаходиться Костянтин Синьогуб? Якщо міський голова не скасує своє рішення і не наведе порядок – у Смілі буде два секретарі.
Начальник юридичного відділу Андрій Журіда заперечував докази Віктора Федоренка і висловлював свою протилежну точку зору. Костянтин Синьогуб може хоча б ще місяць бути на посаді, доки міська рада не подасть апеляцію та скасування позову В.Федоренка.
Віктор Федоренко сказав, що цей останній суддя не поновив його на посаді, бо ще раніше він вже поновлений попереднім апеляційним шостим судом.
Словом, це якась юридична колізія і кожен має своє бачення вирішення цього питання.
Тож член виконкому Олег Трушкевич попросив міську раду звернутись у суд за офіційним роз’ясненням.
Вирішивши дочекатися повного тексту рішення суду, члени виконкому все-таки приступили до питань порядку денного позачергового засідання виконкому. Вони розглянули 24 проекти рішень служби у справах дітей. Проголосували за склад адміністративної комісії та проведення в квітні-червні 2020 року чергового призову громадян 2002 р.н. і старшого віку, які не досягли 27-річного віку й не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]