Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Тиждень професій «Кухар» та «Кондитер» в ДНЗ «Смілянський ЦППРК»
З метою поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчанням в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» з 1 по 5 квітня 2019 р. був проведений тиждень професій «Кухар» та «Кондитер».
 



 До проведення тижня залучились учні першого, другого та третього курсу. Відкриття тижня розпочалося з конкурсу стіннівок.

2 квітня з метою виявлення кращих учнів за професією «Кухар» було проведено конкурс професійної майстерності. В конкурсі брали участь учні груп першого та другого курсу. Конкурс складався з двох турів: теоретичного та практичного. Учні показали свої гарні знання з професійних предметів та тонкий смак під час оформлення простої але смачної страви «Яблука смажені в тісті». Переможці конкурсу професійної майстерності були нагороджені грамотами.

Продовжився тиждень вже традиційною ярмаркою-продажем кондитерських виробів. На якій учні третього курсу професії «Кондитер» представили вироби, які приготували під час виконання перевірних робіт. Програмою тижня також був передбачений майстер-клас по оздобленню великодніх пряників, який був показаний 4 квітня у фойе закладу освіти майстром виробничого навчання Калиною Л.М. та учнями групи № 14. Всі бажаючі мали змогу проявити свій художній смак та вміння в оформленні пряників.

Завершальним етапом тижня була ярмарка-продаж кулінарних виробів. На яку із задоволенням представили вироби учні першого та другого курсу професії «Кухар». В цей же день були підведені підсумки проведення тижня професій.

Катерина Мельник

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]