Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ТОЛОКА НА СОБОРНІЙ. З МІСЦЕВИХ АКТИВІСТІВ НЕ З'ЯВИВСЯ НІХТО.
Зранку 28 травня на вулиці Соборній розпочалась міська толока.
 Нагадаємо:
Виконавчий комітет Смілянської міської ради звертався до громадян міста та громадських організацій з пропозицією взяти участь у міській толоці для виконання ремонтних робіт на вулиці Соборній.

Передбачала вона виконання ремонтних робіт дорожнього покриття. Адже від в’їзду у Смілу зі сторони Черкас і до районної лікарні частина Соборної була у жахливому стані. Подібні ремонтні роботи – це захід тимчасовий, але необхідний, твердить керівник міста Віктор Федоренко. Запевняє, цей відрізок дороги незабаром відремонтують ґрунтовно. Тож для того, щоб пустити цим шляхом важковаговий транспорт і було прийняте рішення про проведення толоки.

Закликали долучитися до цього процесу всіх охочих.

Погода ремонтним роботам сприяла. Розпочали як і планували з самого ранку. І як запевнив заступник міського голови Олег Черненко, що координував всі процеси толоки на Соборній, ідуть з випередженням графіку.

Проведення ремонтних робіт на Соборній –це лише частина плану по зміні руху вантажного транспорту через Смілу. Далі буде багато чого у цьому процесі залишати від роботи смілянської поліції.

Крім того, що на ділянці Соборної ремонтували саме дорожнє покриття, також тут силами СКП «Комунальник» покосили узбіччя, працівники КП «Вод Гео» відкачали воду, а «Смілакомунтеплоенерго» --зробили водовідведення. Адже застій води на дорозі і був основним фактором, що руйнував її покриття.
Щоб Соборна залишалась проїзною до моменту проведення на ній запланованого ремонту, тут щотижня буде проводитись ще профілювання дороги грейдером.
 


 

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]