Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ТРИВАЄ ЗИМОВИЙ ОБЛІК ДИКИХ ТВАРИН У ЛІСАХ ЧЕРКАЩИНИ

У лісах Черкащини триває облік чисельності диких парнокопитних та хутрових мисливських тварин. Днями таксацію провели у мисливських угіддях державного резерву – це мисливські угіддя, які не закріплені за жодним користувачем.

Облік диких тварин здійснювали працівники Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, Черкаського держлісгоспу, військового лісництва, місцеві мисливці.

Завідувач сектору мисливського господарства Черкаського ОУЛМГ Володимир Рибалка повідомив, що при обліку диких тварин використовують авіаоблік, анкетно-опитовий, шумового прогону (нагону) на частині території (пробних ділянках), зимовий маршрутний облік слідів тварин, дворазовий маршрутно-облоговий облік по слідах, облік мисливських тварин на місцях зимових скупчень, облік на місцях підгодівлі, облік тварин на норах, хатках, в місцях зимівлі, облік за допомогою фото- та відеопасток.

Щорічний облік здійснюється з метою об’єктивного контролю за використанням і відтворенням мисливських тварин на території області і є обов’язковим для усіх користувачів мисливських угідь. Цьогоріч Тривавтиме він до 5 лютого 2021 року.

Після 5 лютого результати таксації будуть визначать динаміку чисельності мисливських тварин для майбутнього встановлення лімітів їх використання, норм добування тощо, інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]