Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ЗЛОВМИСНИКИ ВИКРАЛИ АВТОМОБІЛЬ ТА КИНУЛИ ЙОГО У СМІЛІ
Незаконне заволодіння зловмисники вчинили в одному із сіл Черкаського району. На викраденому автомобілі поїхали до Сміли, де його й залишили. Місцезнаходження зловмисників встановлено.Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив про незаконне заволодіння його автомобілем. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Заявник розповів працівникам поліції, що приїхав додому та біля подвір’я залишив незачинений автомобіль, коли ж повернувся, то виявив його відсутність.

Під час проведення заходів щодо пошуку автомобіля та встановлення осіб, які вчинили незаконне заволодіння, поліцейські отримали інформацію, що на околиці села люди бачили схожу за описом машину, на якій пересувались місцеві жителі, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисників правоохоронці відшукали за місцем їх проживання. Чоловіки розповіли, що автомобіль викрали, щоб покататись. Після того, як авто вийшло з ладу, кинули його в Смілі.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]