Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У ДВОХ ШКОЛАХ СМІЛИ МОЖУТЬ ПРИЗУПИНИТИ НАВЧАННЯ
Дві школи міста можуть піти на вимушені канікули. Причина – високий рівень захворюваності серед учнів. Як зазначила заступник начальника управління, освіти, молоді та спорту Марія Яцина у коментарі газеті “Сміла”, якщо у навчальному закладі більше 20% учнів хворіє – керівництво закладу з погодженням управління має право тимчасово призупинити навчальний процес або повністю, або в окремих класах.

 Таке рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Різке підвищення захворюваності у школах Сміли зафіксовано, починаючи з 21 лютого. Нині більше 20% учнів не відвідують школу через хворобу у двох освітніх закладах – ліцеї “Лідер” та школі №10 – 24% та 25% відповідно. Наблизились до відмітки у 20% і у навчально-виховному комплексі №15, де захворюваність дітей в середньому становить 19,2%. Загалом по місту цей показник становить 16,5%.

 Орієнтовно канікули, якщо такі будуть, триватимуть кілька днів. Як зазначили в управлінні освіти, молоді та спорту, школярі не відпрацьовуватимуть ці дні на весняних канікулах. На час вимушених вихідних школярі навчатимуться дистанційно.

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]