Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО» ВЖЕ НА 80% ГОТОВІ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ
Про це міському голові Олексієві Цибку доповів директор КП Станіслав Голубець.
Керівник «Смілакомунтеплоенерго» сказав, що стратегічна задача – бути готовими до опалювального сезону до 1 жовтня. Наразі КП виконує інвестиційну програму і повернуло у місто 3 млн грн за рахунок економії, об’єднавши 1 і 4 котельні. Четверта котельня буде законсервована, все навантаження перенесено на першу котельню. Таким чином комунальники намагаються заощадити газ і електроенергію.
Також працівники КП замінюють лічильники обліку газу. Планують поставити резервний насос на 14-поверхівку, щоб забезпечити її жителів теплом. Ще планують зробити реконструкцію і поставити модуль на котельню№2. Народний депутат Сергій Рудик раніше встиг вибити 300 тисяч на проектно-кошторисну документацію для проведення реконструкції котельні.
Олексій Цибко вислухав директора КП, але постійно дорікав, що взяти на місто 86 млн грн боргу – це злочин проти громади. І, звісно, якщо КП «Смілакомунтеплоенерго» щомісяця сплачує Нафтогазові один мільйон 50 тисяч гривень – це безгосподарність, зрозуміло, що тоді на інші потреби у КП не вистачає коштів.
Станіслав Голубець пояснив свою думку, що громада Сміли стала заручником недосконалого українського законодавства. Ніяких боргів на балансі КП немає. Ситуацію із взяттям боргів можна розв’язати, але про це керівники будуть говорити за зачиненими дверима. 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]