Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У МАЛОСМІЛЯНЦІ ВЕСЕЛО ВІДГУЛЯЛИ ДЕНЬ СЕЛА ЗА ПІДТРИМКИ ВО «ЧЕРКАЩАНИ»

Цієї п’ятниці жителі й гості Малосмілянки гучно відгуляли День свого села. Цього року тема свята була така – Зберемо воєдино всю нашу родину! Сценарій заходу був складений так, щоб привітати кожну категорію жителів села, щоб весело і приємно було усім гостям.
Малосмілян нагороджували у різних оригінальних номінаціях: «Дружна сім’я», «Справжній господар», «Запеклий пасічник», «Завзятий рибалка» та багато інших. У Малосмілянці виявили і вручили призи – фірмові сільські чашки – найкращим зятям у номінації «Приймак зі стажем», а також відшукали адекватну свекруху, якій вручили відзнаку «Ласкава свекруха».
Цього року День села припав на 26 липня, цього дня у селі було троє іменинників: Павло Руденко, Олександр Маренко та Андрій Холодняк, яких привітали з подвійним святом.
У липні Малосмілянка поповнилась ще двома новими жителями – на світ з’явились хлопчик Дамір Олійник та дівчинка Даша Омельченко. Вони теж отримали подарунки на честь Дня села. Також привітали молоде подружжя, що побралося цього року – батьків Даші – Максима й Аліну Омельченків. Прикладом міцної витривалої сім’ї є подружжя Володимира і Галини Резніченків, яких односельчани щиро привітали із золотим весіллям.

 

2019 07 28 selo2


Сільське свято благословив священик отець Василь, а сільський голова Ірина Борисенко подякувала усім спонсорам заходу – місцевому господарству, приватним підприємцям та представникам районного осередку ВО «ЧЕРКАЩАНИ», які допомагали в організації і проведенні свята, надали подарунки та матеріальну підтримку.

 

2019 07 28 selo3


Жителям села сподобався концерт, що складався із виступів сільських артистів. Гарно співав колектив Холоднянського будинку культури «Пісенне мереживо». Бадьоро привітали селян талановиті і вправні джури із рою «Терен». Красиво співали і танцювали діти, навіть були танці на пілоні.

 

2019 07 28 selo1


Після концерту провели лотерею з призами від ВО «ЧЕРКАЩАНИ», а потім всі дружно співали у караоке.
- Наприкінці свята усіх гостей пригощали кашею, шурпою та бутербродами. А потім були запальні танці і конкурси, - розповідає одна з організаторів, депутат сільської ради Ірина Коханова. – День села вдався на славу! Людям потрібно частіше робити такі розрядки, спілкуватися з друзями, вітати гостей, щоб відпочити від нинішнього складного життя. Тож спасибі усім спонсорам, які допомогли влаштувати чудове сільське свято.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]