Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У місті Сміла поліцейські затримали чоловіка, який погрожував їм пістолетом та гранатою (ФОТО, ВІДЕО)
Поліцейські виїхали на сімейну сварку. За вказаною адресою на подвір’ї перебував чоловік в стані алкогольного сп’яніння, який витягнув пістолет та кинув у бік поліцейських гранату. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонувала місцева жителька, яка розповіла, що її чоловік за місцем проживання влаштував сімейну сварку. На місце події виїхала група швидкого реагування поліції. Прибувши за вказаною адресою на подвір”ї правоохоронці побачили агресивно налаштованого чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп”яніння. Під час спілкування з чоловіком, правоохоронці намагались заспокоїти його, але він витягнув пістолет та кинув у бік поліцейських гранату - нащастя вибуховий пристрій не спрацював. Чоловіка негайно було затримано та доставлено до Смілянського відділу поліції. Всі речові докази з місця події вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий на даний час 36-річного раніше судимого чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Смілянським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.


Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]