Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У ШКОЛІ №11 ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІКТОРІЇ СІНАЄВСЬКОЇ
4 грудня в актовому залі школи №11 був аншлаг – вчителі і учні прийшли на презентацію збірки віршів та прози «Мої думки опише в небі вітер» випускниці закладу, а нині студентки 2 курсу університету ім.Драгоманова Вікторії Сінаєвської. Вихід у світ цієї книги став можливим завдяки фінансуванню з міського бюджету. Тираж збірки – 100 екземплярів. Частину книг роздали у бібліотеки міста, тож кожен бажаючий може ознайомитись із самобутньою творчістю молодої смілянки.

Незважаючи на юний вік поетеси, вона пише дуже мудрі, проникливі вірші, зрозумілі і дітям, і дорослим. Це підтверджує президент літературно-мистецького клубу «Натхнення» Лілія Блискавиця, яка стала літературним редактором книги Вікторії і була ведучою творчого заходу. Авторка натхненно читала свої вірші, співала пісні, романси. Також її твори декламували вихованці театрального гуртка «Міраж»: Ліза Шарига і Валерія Панасюк читали вірш «Життя», Ліза Шарига прочитала поезію «Мама», Анастасія Анохіна і Дарія Карпенко - «Зустріч з талантом», керівник гуртка Світлана Симоненко – «А я люблю відкритість саме в людях» і «Ти знаєш, довіряти людям треба». Поетична зустріч пройшла на одному подиху.

Вірші Вікторії глибокі, дорослі, філософські, - розповідає керівник гуртка «Міраж» Світлана Симоненко, яка побачила, підтримала і розвивала талант Віки. – Вона ніби дотиком янгола торкається душі… Звідки береться ця життєва мудрість? Вікторія говорить, що десь згори йде. Я рада, що Господь подарував мені таку ученицю. Вона – перлина, знахідка, самородок. Ми всі повинні пишатися такими талановитими уродженцями Сміли.

Вікторія Сінаєвська у своїй книзі зробила вірш-присвяту своєму класному керівникові Сергієві Миколайовичу Коваленку. Зараз дівчина віддала на редагування другу збірку своїх творів.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]