Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі не всім подобається створення Національного центру реабілітації воїнів АТО на базі СМСЧ-№14
08 серпня секретар міської ради Віктор Федоренко провів робочу нараду, головним питанням якої було - створення в Смілі Національного центру реабілітації інвалідів – учасників антитерористичної операції на базі Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №14». В нараді взяли участь заступники міського голови, представники депутатського корпусу, закладів охорони здоров`я, ЗМІ, громадськість.

 Віктор Антонович підкреслив про надзвичайну важливість створення унікального медичного закладу як для міста, так і для всієї країни, а особливо для воїнів, які не шкодуючи власного життя і здоров`я, стали на захист Батьківщини. Він нагадав скільки сил довелося докласти міській владі, обласному керівництву, Народному депутату України Сергію Рудику, щоб відстояти цей медичний заклад та ще й добитися, щоб на його основі був створений Національний центр реабілітації воїнів АТО. Але, на превеликий подив усіх присутніх, деякі представники МСЧ №14, дві громадські активістки висловилися проти створення зазначеного реабілітаційного центру, не зрозумілою стала і позиція депутата Володимира Бердецького, якому створення нового закладу теж не сподобалося.

Голова громадської ради Лариса Ратійова конкретно поставила запитання до керівника МСЧ №14 Наталії Колобовнікової, чому саботується процес створення такого необхідного сьогодні закладу, адже від відділу охорони здоров`я до медико-санітарної частини направлено лист, в якому йшлося про місячний термін на здійснення комплексу організаційно-правових заходів щодо утворення нового медичного закладу, місяць спливає, а заходи ніякі не проводяться.

За результатами наради було вирішено, що керівники медсанчастини та представники міської влади поїдуть у Міністерство охорони здоров’я, щоб все з’ясувати.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]