Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі працюють над створенням госпітальної ради для роботи Шевченківського госпітального округу
21 вересня у міській раді відбулась колегія за участю представників Городищенського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Смілянського району та міста Сміла. Основна тема - виконання Постанови КМУ про створення Шевченківського госпітального округу із центром у місті Сміла.

Основне питання порядку денного – створення госпітальної ради. Це буде виконавчий орган, який керуватиме Шевенківським округом, на нього будуть покладатися адміністративні, контрольні та інші функції. Від кожного району і міста виділяються квоти на входження до госпітальної ради. Із 18 квот місто Сміла отримало 4 місця у раді.

- Перша зустріч була плідною і насиченою, на колегію прибули майже всі представники від сусідніх районів, - поділився враженнями після колегії начальник Відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Смілянської міської ради Микола Стуженко з кореспондентом Сміла.City. – Цю зустріч ініціював наш відділ і міська рада, щоб ми всі разом зібралися і обговорили питання створення госпітального округу, так би мовити, заклали фундамент та почали працювати над його реалізацією.

Перше завдання – визначити осіб, які будуть входити у госпітальну раду, потім – їх затвердження. Це мають зробити і в інших районах та ОТГ. Госпітальна рада має запрацювати наприкінці цього року. Це перший крок на початку роботи.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]