Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі стартує масштабна реконструкція мережі водопостачання

У Смілі ремонтуватимуть мережу водопостачання у найпроблемнішій ділянці міста. Роботи планують завершити до вересня 2024 року.  

Про це повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко.

За словами мера, у межах ремонту передбачено реконструкцію мереж, придбання генератора для безперебійного водопостачання, ремонт приміщення насосної станції та улаштування прилеглої території.

Ці роботи виконуватимуть у межах конкурсу місцевих ініціатив “Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)”, що реалізує Програма розвитку ООН.

“Загальна сума залучених коштів для втілення проєкту складає понад 14 млн грн. Передбачене і співфінансування із бюджету Смілянської територіальної громади. Це близько 20 % від загальної вартості проєкту”, – пояснив Сергій Ананко.

Міський голова Сміли зауважив, що підготовча робота до підписання угоди з посадовими особами Програми розвитку ООН тривала більше ніж пів року. Йдеться про низку нарад, також було проведено аудит роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради на спроможність реалізовувати міжнародні інфраструктурні проєкти.

“Цього тижня очікуємо на перший фінансовий транш та можемо розпочинати процес закупівель. Масштабний проєкт з реконструкції мереж водопостачання в повному обсязі має бути реалізований і завершений до вересня 2024 року”, – йдеться в повідомленні Сергія Ананка.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]