Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі створили нове громадське об'єднання і новий сайт "Однодумці", ініціатори якого будуть боротися з корупцією
Ініціатором створення громадського об'єднання "Однодумці" виступив Азер Мірзоєв, колишній в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

 На міському святі, присвяченому Дню Державного прапора, поблизу центральної сцени розташували розкладку громадської організації "Однодумці". Молоді люди жваво роздавали патріотичну символіку, безкоштовні жовто-блакитні стрічки, браслети, повітряні кульки з написом "Однодумці".
 Члени об'єднання "Однодумці" розповідають, що ця організація - новостворена, вона переважно складається із досвідчених практикуючих юристів, які прагнуть допомагати смілянам вирішувати різні правові питання, а найголовніше - боротися з корупцією. Із 7 вересня запрацює одноіменний сайт організації, тож жителі міста, які мають юридичні проблеми, можуть звернутися до правозахисників цього об'єднання за консультацією і підтримкою.

 Ініціатором створення громадської організації є Азер Мірзоєв. Він переконаний, що настав час побороти корупцію у Смілі. На його думку, це реально зробити. Позитивним прикладом для нього є Черкаси. Він вважає, що там мер міста робить успішні кроки у цьому напрямку, наприклад, у освітніх закладах Черкас вже давно немає "поборів" з батьків, очільник міста заборонив збирати кошти у родинах учнів.

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]