Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛІ ВІДНОВИЛИ БАСКЕТБОЛЬНИЙ КУБОК ПАМ’ЯТІ БОРИСА ГУДАРЕНКА
15 грудня, на базі ЗОШ №7, за сприяння відділу освіти молоді та спорту провели змагання з баскетболу – Кубок пам’яті Гударенка Б.М. та його соратників. Про це, на своїй сторінці у фейсбук, розповів тренер з баскетболу Будинку дитячої та юнацької творчості Іван Петренко.

 Завдяки Борису Михайловичу Гударенку, який керував і працював у Смілянській дитячо-юнацькій спортивній школі майже 20 років (1956-1972), баскетбол отримав справжній розвиток і заполонив любов’ю до цього виду спорту сотні юних сердець.

У серпні виповнилось 25 років світлої пам’яті цього чудового тренера,вихованці якого стали чемпіонами обласної Спартакіади школярів у1960-61 роках. А сьогодні, 16 грудня, Гударенку Б.М. виповнилося б 88 років.

У маморіальному Кубку взяли участь чотири смілянські команди. Для молодших школярів влаштували баскетбольні тести. Діти демонтрували спритність, обводжуючи м’яч між предметами на максимальній швидкості лівою та правою руками і виконували штрафні кидки.

Учасників нагородили шоколадними “Миколайчиками”, а три фіналісти: Перевало Денис, Осаула В’ячеслав, Третяк Олександр отримали свої перші баскетбольні медалі.

У старших школярів,студентів і дорослих на майданчику було спекотніше. Бронзові нагороди отримала команда БДЮТ “Освіта”, яка переграла команду “РПЗ”.

За золото і срібло у двобої зійшлися команди “Центр” і “Шева”, остання з яких і стала володарем перехідного меморіального Кубку. Команда-переможець отримала грошову винагороду від спонсора.

Також окремі медалі від головного судді і грошові призи від спонсора змагань отримали найспритніші “снайпери” баскетбольних конкурсів: Арсеєнко Євген у школярів і Кругляк Олег у дорослих (7 триочкових влучань за 30 сек).

Вітаємо усіх учасників змагань!

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]