Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛЯНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ЛІКАРНІ ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО ПРОВЕДЕННЯ РЕНТГЕНОЛОГІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ
У зв’язку з придбанням Смілянською міською лікарнею сучасного стаціонарного цифрового рентгенологічного обладнання (система New Oriental 1000) з 17.04.2018 р. в закладі розпочаті демонтажні роботи старого наявного рентген апарату та монтаж нової рентгенівської системи.  Про це повідомив головний лікар Смілянської міської лікарні Ігор Іщенко.

 Ми плануємо провести вказані роботи в максимально стислий термін, тим не менше, виконання означених робіт унеможливлює в цей період надання Смілянською міською лікарнею повноцінного рентгенологічного обстеження для хворих, які перебувають в закладі чи звертаються за амбулаторною допомогою в травмпункт чи приймальне відділення.

У зв'язку з означеним, рентгенівське дослідження (за виключенням критичних станів, які загрожують життю та здоров'ю пацієнта) протягом вказаного часу буде виконуватися в рентгенкабінетах інших лікувальних закладів міста та району, АЛЕ ЗА ОБОВ'ЯЗКОВОЇ НАЯВНОСТІ ОФІЦІЙНОГО НАПРАВЛЕННЯ НА ТАКЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВІД ЛІКАРІВ СМІЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ. (Прохання до пацієнтів у кожному конкретному випадку уточнювати у лікаря в який саме заклад вони направляються лікарем на рентгенологічне дослідження).


Адміністрація Смілянської міської лікарні приносить свої вибачення перед Вами за тимчасові незручності та сподівається на Ваше розуміння.

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]