Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У ВОЛОДИМИРІВСЬКОМУ ЛІСНИЦТВІ СТВОРИЛИ КАЗКОВЕ МІСЦЕ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ
Відпочивати на природі, особливо в лісі – завжди прекрасно. Можна отримати безліч позитивних емоцій: подихати свіжим, чистим повітрям, помилуватися гарними краєвидами, насолодитися тишею.

 Але відпочинок у лісі повинен бути безпечним, зручним та затишним. Для цього лісівники ДП «Смілянський лісгосп» постійно займаються створенням рекреаційних пунктів, адже наявність облаштованих місць відпочинку знижує ризик виникнення пожеж, сміттєзвалищ, частково сприяє контролюванню масового перебування населення у лісі.

У Володимирівському лісництві під керівництвом лісничого Кисилічина Олександра Вікторовича було створено новий рекреаційний пункт. Основним багатством даної зони відпочинку є криничка, яка знаходиться на обході майстра лісу Ярошенка Петра Федоровича, який піклується про неї з першого дня її створення. З криниці вода прозора і має неповторний смак, адже ліс значно поліпшує бактеріологічні властивості води та зменшує кількість бактерій у воді більш ніж у 20 разів.

Тут є можливість приготувати шашлик, посидіти за столиком під відкритим небом, також є місця для розведення вогню та сміття. Відвідавши це незвичайно казкове місце, кожен матиме змогу відчути на собі ЇЇ цілющі властивості.

 Відвідуючи ліс, дотримуйтесь правил поведінки та пам’ятайте, що кожен з вас йде в ліс не останній раз, тому поводьтеся так, аби наступне відвідування було приємним, затишним, а основне БЕЗПЕЧНИМ!

ДП «Смілянський лісгосп»

 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]