Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Учасники групи "Авто Євро Сила" Сміла повернулись із Києва, розповіли про провокації та результати акції
Лідер смілянської групи "Авто Євро Сила" Антон Гілявський закликає смілян встати з диванів і допомогти відстоювати інтереси всіх українців для дешевого розмитнення авто.

 Сміляни, які 6 та 7 вересня брали участь в акції під стінами Верховної Ради, вчора пізно вночі повернулися у місто. Лідер смілянської групи "Авто Євро Сила" Антон Гілявський розповів кореспондентові Сміла.city, що через початок силового протистояння і появу перших травмованих, організатори акції мусили припинити мирний мітинг, щоб не наражати людей на небезпеку. Під час акції протесту з'явились провокатори, підійшли представники силових структур, на стінах будівель розташувались снайпери, тож мітингувати далі стало небезпечно.

 Акція за доступне розмитнення авто принесла такі результати: по-перше, зібрався кістяк активістів, по-друге, водії і власники авто на єврономерах заявили владі про себе, по-третє, сформувались чіткі вимоги і цілі протесту.

 Антон Гілявський говорить, що вчорашні публікації у ЗМІ, що нібито влада погоджується на дешевше розмитнення авто, - неправда. Чиновники пропонували підписати меморандум за їхніми умовами, але активісти не погодились. Вони приїхали у Київ відстоювати інтереси всіх українців, а не торгуватись. Ті умови, що зараз пропонуються від владних структур, є неєвропейськими, несправедливими і підступними. Зараз активісти повернулись додому, роз'їхались по регіонах, щоб збирати сили, піднімати громаду, проводити автопробіги і різні агітаційні заходи. А згодом буде знову організовано великий Всеукраїнський мітинг.

Активістам прикро, що нещодавна історія з Майданом так нічому і не навчила нашу владу. Міністри знову обирають власну вигоду, а не добробут для народу. Знову повторюються протистояння і силовий розгін мітингувальників. І ні до чого хорошого це не призведе.

 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
18.03.2024, 12:23
Для ветеранів і ветеранок лікування у стаціонарі безкоштовно за Програмою медичних гарантій
15.03.2024, 12:48
Правоохоронці Черкащини попереджають про схему шахрайства у соціальних мережах
12.03.2024, 12:10
Для дітей встановили нову ігрову локацію

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]